Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!

Giva Wheels klantenbeoordelingen

Bij Giva Wheels koesteren we de ervaringen en feedback van onze klanten. Ontdek een wereld van authentieke meningen en ervaringen in onze klantenrecensies. Deze recensies verschaffen een helder en transparant beeld van zowel onze service als de kwaliteit van onze producten. De feedback van onze klanten is een kostbaar instrument dat ons niet alleen stimuleert om continu te verbeteren, maar u ook helpt bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Klantbeoordelingen geverifieerd door Kiyoh

In onze toewijding om authentieke en betrouwbare klantfeedback te bieden, werken we samen met Kiyoh. Deze samenwerking garandeert dat u, als toekomstige klant, een ongefilterd en helder beeld krijgt van wat Giva Wheels te bieden heeft. Het is onze manier om onze toewijding aan transparantie en vertrouwen te tonen.

Uitstekend!
9.6
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 3253 reviews

Recente klantbeoordelingen

Hieronder vind u een selectie van onze meest recente klantenbeoordelingen. Voor een diepgaander inzicht nodigen we u uit op onze Kiyoh-pagina. Uw feedback is onmisbaar voor ons; daarom nodigen we u uit om na uw ervaring met Giva Wheels uw mening te delen op Kiyoh. Uw inbreng helpt ons niet alleen groeien, maar ondersteunt ook andere klanten bij hun beslissingsproces.

9
★★★★★
★★★★★
top service
Goede service, even langs geweest om de mogelijkheden te bekijken. Enige minpuntje zwarte velgen besteld maar zilveren bouten gekregen.
19-04-2024kevin - tilburg
8
★★★★★
★★★★★
Goede service, vriendelijk - problemen netjes opgelost
Mooie velgenset besteld en volgens afspraak ontvangen. Vlot meegedacht met een probleem dat zich voordeed. Ik zou hier zeker nog een keer mijn nieuwe velgen bestellen.
18-04-2024Peter - Nijmegen
10
★★★★★
★★★★★
Super
Ik had een set velgen besteld en volgens de leverancier moest het passen,maar helaas de voorvelgen waren te breed ze liepen aan in het spatbord bij een drempel.Contact gehad met de jongens van Giva en teruggestuurd. De jongens hebben hun best gedaan en kreeg netjes een smallere set… het is een fantastisch bedrijf die echt zijn best doet voor de klanten…..
17-04-2024Wim - Vuren
10
★★★★★
★★★★★
Goede persoonlijke service en snelle levering
Giva is goed bereikbaar voor vragen en heeft verstand van zaken. Helpt met advies en levert snel. Erg blij mee.
17-04-2024Raymon - Wagenberg
10
★★★★★
★★★★★
Zeer tevreden over mijn velgen
Snel geleverd met zeer goede service
16-04-2024Dirk - Tongeren België
1
★★★★★
★★★★★
onduidelijke informatie en slechte banden
ik heb 18 inch velgen besteld voor mijn ford transit custom van 2023 met 4 seizoensbanden. de banden lagen er 10 maanden op en ben toen naar de autokeuring moeten gaan voor jaarlijkse controle, tot mijn grote verbazing werd hij afgekeurd voor de banden. de voorste banden waren al op blijkbaar na 20000km en normaal rijgedrag, zelfs op de autokeuring stonden ze er verbaasd van. nu bleek ook dat de banden niet geschikt zijn voor mijn ford, deze moeten een sterkte van 103 hebben en deze waren maar 101. dus nu blijkt dat voor deze velgen geen geschikte banden bestaan voor in belgie mogen te rijden. en de uitleg van giva is dat dit vermeld staat op hun site, en namelijk met deze zin; "Voor de periodieke autokeuring heeft uw voertuig vermoedelijk een loadindex nodig van 101". ik vind dit toch niet duidelijk genoeg. ze gingen i.v.m. de slijtage contact opnemen met de fabrikant maar hoor er natuurlijk niets meer van.
16-04-2024yuba - lummen
10
★★★★★
★★★★★
Correct en vriendelijk
Top service
16-04-2024David - Balgerhoeke
10
★★★★★
★★★★★
Een zeer goede en snelle service aan de beste prijs voor velgen!
Een goed en snel contact met GiVa Wheels online gehad. Om vragen te beantwoorden. Een snelle levering van mijn velgen en bijhorende accessoires. Alles goed verpakt met zorg voor de velgen. Kortom een Top Service. Mvg.
16-04-2024Hervé - Dilsen-Stokkem
10
★★★★★
★★★★★
Top
Goed geholpen
15-04-2024Mark - Hilvarenbeek
10
★★★★★
★★★★★
Super
Alles snel en correct geregeld en zeer behulpzaam
15-04-2024dirk roderburg - rotem
9
★★★★★
★★★★★
Nette levering
Velgen en banden waren zeer netjes verpakt.
15-04-2024wim - oostwold
7
★★★★★
★★★★★
Goed
Producten prima geleverd en zeer tevreden! Vond wel dat de levering wat op zich liet wachten!
15-04-2024Ben - Koog aan de Zaan
10
★★★★★
★★★★★
super !!!
top sevice en ze contacteren u zelf bij enige twijfel om een foto van het voertuig door te mailen om zeker te zijn dat de velgen wel degelijk passen op u wagen en/of je geen breedset wil tegen de zelfde prijs als je dat eventueel iet zitten . zelf al 2 sets gekocht bij Giva en zeer tevreden. Dank u wel Giva wheels
15-04-2024Guy - wetteren/belgie
10
★★★★★
★★★★★
Top!
Na bestelling was deze er binnen de 3 werkdagen bij Givawheels zelf. Netjes afgesproken voor montage, en vlot geplaatst met zn allen. Topwerk en vriendelijke personeel! Een aanrader dus! :)
15-04-2024Kjenta - Drongen
9
★★★★★
★★★★★
Klantgericht en communicatief vaardig
Ik zat met smart op een set nieuwe velgen te wachten maar de vervoerder liet geen progressie zien. Na een telefoontje naar GiVa zat er snel schot in de zaak. Levering vervolgens conform opgave website. Abusievelijk een deel van mijn order niet meegeleverd maar na een mailtje snel opgepakt en snel daarna alsnog bezorgd. Daar houd ik van: doen wat je beloofd.
15-04-2024Teus - Nieuwendijk
10
★★★★★
★★★★★
Perfect!
Ik ben goed geadviseerd, de gemelde levertijd klopte en de montage verliep perfect. Goed geregeld!!
15-04-2024MIke - Delft
10
★★★★★
★★★★★
Deze velgen waren snell geleverd en paste perfect
Ze zijn mooi velgen en waar voor je geld.
15-04-2024Martin - Opmeer
10
★★★★★
★★★★★
Goed
—-
15-04-2024Eric - Rosmalen
10
★★★★★
★★★★★
Goede kwaliteit en service, TOP.
Eerste ervaring met giva wheels. Ik raad het iedereen aan.
15-04-2024Jean-paul Kivit - Ammerzoden
10
★★★★★
★★★★★
Helemaal geweldig!!
Helemaal top kan niet beter!!
09-04-2024Hennie - Veenendaal
5
★★★★★
★★★★★
Vlotte levering
Al de 4 mijn banden waren slecht gebalanceerd waardoor ze een afwijking hadden van 20 en 15 op iedere band.
09-04-2024Chris - Genk
10
★★★★★
★★★★★
Top!
Goede communicatie, scherpen prijzen en snelle levering. Gewoon top geregeld!
09-04-2024Conner - Bergeijk
10
★★★★★
★★★★★
Klasse
Velgen snel bezorgd zeer goed verpakt,passen perfect super blij mee
08-04-2024Ron Kerkhof - Nieuwegein
10
★★★★★
★★★★★
Goede service en advies, snelle reactie. Product idem als op de website
Mijn vragen die ik op voorhand had werden snel en duidelijk beantwoord. Het product zoals afgebeeld inclusief de ruime keuze aan bandenmerken in prijs en kwaliteit zorgen ervoor dat het past in ieders beleving. Het geleverde product voldeed dan ook aan de vooropgestelde verwachting. Zeer tevreden klant
05-04-2024Herman - Neerpelt (Belgie)
10
★★★★★
★★★★★
Complete velgenset 19 inch.
Complete velgenset met banden besteld en al na 3 werkdagen thuis geleverd. Velgenset was stevig verpakt. Duidelijke website en vlotte bestelling. Ik raad deze website aan.
05-04-2024Michael - Galmaarden België
8
★★★★★
★★★★★
Duidelijke site, levertijd langer dan aangekondigd.
Banden en velgen netjes verpakt op een pallet geleverd. De levertijd was een weekje langer dan aangegeven. Banden gemonteerd op de velgen laten leveren gespecificeerd voor mijn KIA niro, alles past en werkt perfect.
04-04-2024Hans - Blaricum
10
★★★★★
★★★★★
Highly recommended Giva Wheels
Very professional team fast and efficient always there to help and support bravo I will definitely buy other one set of rims for winter.
03-04-2024Markos Kapatski mkprofessionelle - RB8562
9
★★★★★
★★★★★
Perfect
Goede en perfecte service doen wat ze beloven, ben uiterst tevreden
02-04-2024Peter - Belgie
8
★★★★★
★★★★★
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
02-04-2024Danny - Heist-op-den-Berg
10
★★★★★
★★★★★
Top bedrijf bedankt
Geweldig echt een aanrader top
02-04-2024Frank - Herkenboch
10
★★★★★
★★★★★
Uitstekend
Snelle service binnen de vooropgestelde leveringstermijn.
02-04-2024Lino - Gent
8
★★★★★
★★★★★
Prima
Prima levering, netjes verpakt. Vriemdelijke shauffeur. Verbaasde me over de manier van verpakken. Overal zat netjes een stuk schuim tussen, centreerringen, naafkappen en tot mijn verbazing de nieuwe wielbouten waren ook prima verpakt. En als laatste een hele dikke shapoo voor het balanceren van de banden. Heb zwarte velgen besteld, hier hebben ze het balanceren netjes aan de binnenzeide gedaan met ZWARTE loodjes Gewoon prima
02-04-2024Dimi - Babrich
10
★★★★★
★★★★★
Super snel en gave velgen geleverd.
Kan niet anders dan 5 sterren geven betreft de velgen van Giva Wheels, de bezorging is ook snel doch komt onverwacht omdat de site welke het bezorgmoment regelt niet optijd informeert.
02-04-2024ajz - den Haag
10
★★★★★
★★★★★
Netjes afgeleverd
De banden waren heel goed verpakt en binnen de tijd geleverd
02-04-2024Ronny - Dilsen Stokkem
9
★★★★★
★★★★★
ok
ok
02-04-2024willy van den bempt - WUUSTWEZEL
10
★★★★★
★★★★★
Geweldige service.
Als je belt met vragen wordt je netjes te woord gestaan en alles snel geleverd.
28-03-2024Coen Geerlings - Deventer
9
★★★★★
★★★★★
Goede en snelle service
Uitgebreid gamma voor de perfecte velgen op maat voor mijn oude Chevrolet cavalier van 1987 en zorgvuldig ingepakt.
28-03-2024Mike - Gistel
10
★★★★★
★★★★★
Prima ervaring
Duidelijke communicatie. Prettige omgang met de medewerkers.
27-03-2024Lauran - Tilburg
8
★★★★★
★★★★★
supersnelle levering
De velgen waren er binnen 48 uur en alles is naar wens.
27-03-2024Giovanni - Bergschenhoek
10
★★★★★
★★★★★
Uitstekend
Ik was op zoek naar mooie wielen voor een Toyota Ayco X Deze website was de enigste met de juiste maatvoering wat een enorm vertrouwen gaf, besteld, onder de auto geplaatst perfect zo goed team die mij hielp machtige mannen. Wat een mooi bedrijf alles keurig verzorgd en snel geholpen op tijd op de afspraak grote pluim !
24-03-2024Albert - Hardinxveld-Giessendam
10
★★★★★
★★★★★
helemaal goed
prima bedrijf ze doen er alles aan om goede service te verlenen prijs/kwaliteit is gewoon goed
23-03-2024harry mays - MAASTRICHT
10
★★★★★
★★★★★
Betaal bare prijs
Snel geholpen mooie en schone zaak personeel helpen je mee denken.super
22-03-2024Piet schaap - Oudgastel
8
★★★★★
★★★★★
prima prijs kwaliteit
Snel geholpen, vlotte reactie/advies via WhatsApp kleine 45 minuten wachten op montage....super!
21-03-2024Michelle - Oss
10
★★★★★
★★★★★
Top
Snelle levering Goede Communicatie
20-03-2024Marcel - Goes
7
★★★★★
★★★★★
Blij met 1 klein smetje
Ik ben hartstikke blij met de wielen onder mijn auto. 1 klein smetje op is dat de velgen en de banden helemaal vet waren en niet netjes schoongemaakt is voordat ik hem mee naar huis nam heb er best wat werk mee gehad om het goed schoon te krijgen. Had nog gevraagd hoe ik dat het beat schoon zou krijgen met de hoop dat diegene zei wij maken het netjes schoon voor u weggaat maar dat was helaas niet het geval.
19-03-2024Ron - Eindhoven
9
★★★★★
★★★★★
Heldere communicatie en goede service
Top!!
19-03-2024Peter - Apeldoorn
10
★★★★★
★★★★★
top! zeer correct zoals steeds
top
18-03-2024Kim - Leuven
8
★★★★★
★★★★★
Prima velgen, bezorging kan beter
Vooraf wat contact gehad over de keuze van mijn banden velgen. Een mooie set JR 37 Bronze met zomerbanden besteld. De verwachte levertijd staat er daarna bij. Ik kreeg na ruim een week aan het einde van de dag een mail dat de velgen de volgende dag bezorgd zou worden. De track en trace werd pas de volgende dag (op de dag van bezorgen) actief, en pas in de loop van de ochtend zag ik de aflevertijd (aan het eind van de ochtend). Dan vraagt het wel veel om te zorgen dat je thuis kunt zijn om het te ontvangen. Dat moet toch beter kunnen?
18-03-2024Gerrit - ’t Harde
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken