WINTER SALE! Tijdelijk GRATIS montage van een complete set (velgen+banden) op uw voertuig. Profiteer nu van dit voordeel!

Retourneren

Niet tevreden? Geld terug


Bent u bang velgen te bestellen zonder deze eerst op of voor uw auto gezien te hebben? Stuurt u een mail naar info@givawheels.nl en we zullen proberen u enkele duidelijke voorbeeldfoto's door te sturen om u een dusdanige indruk te laten verkrijgen om zekerder te zijn van de het uiteindelijke resultaat.

Wanneer u toch ontevreden bent over de ontvangen velgen, biedt GiVa Wheels u 14 dagen de mogelijkheid deze retour te sturen ten gunstige van uw aankoopbedrag.

Een voorwaarde is dat er geen (eigen) banden op de velgen zijn gemonteerd en de velgen niet gemonteerd zijn op uw auto voordat men deze retour stuurt. Bij retour ontvangst van uw bestelling worden de producten geïnspecteerd. Is alles in orde, wordt per ommegaand uw geld geretourneerd per bankoverschrijving. De retourkosten zijn op kosten van de klant. Uiteraard hopen we wel dat GiVa Wheels u een mooi alternatief kan aanbieden. U bent immers opzoek naar een mooie set.

Maatwerk bestellingen, hieronder verstaan we velgen met gemonteerde banden, kunnen niet geretourneerd worden. De set is namelijk specifiek voor u en uw auto samengesteld.

Schade? Meld het ons direct!


Hoewel we elke bestelling met uiterste zorg en vakmanschap verpakken en versturen om het u in een ongeschonden staat te bezorgen kan het helaas gebeuren dat in zeer zeldzame gevallen de goederen beschadigd raken tijdens het transport. Als men u de bestelling aanreikt in een ogenschijnlijk beschadigde doos / verpakking, laat de koerier dan een aantekening maken "beschadigd" voordat u aftekent. Blijkt bij het openen van uw pakket, het product inderdaad beschadigd te zijn, neemt u dan contact met ons op, zodat we de situatie kunnen beoordelen. Gelieve duidelijke foto's te nemen van alle items en zichtbare beschadigingen. Dit help ons een claim te starten bij de koeriersdienst. Laat de velgen en banden verder ongeroerd. Dit om eventuele verdere schades te voorkomen.

We voorzien daarna uiteraard voor een spoedige en kosteloze levering van het nieuwe product. Schade als gevolg van een verkeerde montage wordt niet vergoed. Elk voertuig is uniek en zo kan het zijn dat juist uw auto is voorzien van andere remmen of ophanging dan de seriematige. Controleer daarom vooraf of de velgen en banden "vrij lopen" van de carrosserie en het chassis.

Lees onze algemene voorwaarden voor al uw retourvragen.

Hulp nodig?Bel ons: +31 (0)13 513 00 43Whatsapp+31 (0)6 82 07 26 71 9 Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00! Over GiVa Wheels Contact Werken bij GiVa Wheels Levering en afhalen Hoe te bestellen Betalen Retourneren Montagehandleiding Algemene voorwaarden Privacyverklaring Velgen Velgenconfigurator Velgmerken Fotogalerij Schuifbouten Slotbouten Velgenreiniger Banden Bandenmaten Speed index Load index Datum (DOT) code Bandenspanning Runflat banden Zomerbanden Winterbanden Contact GiVa Wheels B.V.
De Hemeltjes 18
5051 JR Goirle
Nederland
+31 (0)13 513 00 43
info@givawheels.nl
© 2018 GiVa Wheels B.V.