Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!

page: Retourneren

Retourneren

Bent u terughoudend om velgen te bestellen zonder deze eerst op of voor uw auto gezien te hebben? Stuurt u een mail naar info@givawheels.nl en we zullen proberen u enkele duidelijke voorbeeldfoto’s door te sturen om u een dusdanige indruk te laten verkrijgen om zekerder te zijn van de het uiteindelijke resultaat.

Binnen 14 dagen retourneren en uw betaling terug laten storten

Wanneer u toch ontevreden bent over de ontvangen velgen, biedt Giva Wheels u 14 dagen de mogelijkheid deze retour te sturen ten gunstige van uw aankoopbedrag.

Een voorwaarde is dat er geen eigen banden op de velgen zijn gemonteerd of dat er niet op de wielenset is gereden. Is dit wel het geval zal het verzoek tot retouren in alle gevallen worden afgewezen. Ongeacht het aantal kilometers wat op de set is gereden. Bij retour ontvangst van uw bestelling worden de producten geïnspecteerd. Is alles in orde, wordt per ommegaand uw geld geretourneerd per bankoverschrijving.

Retourkosten

De retourkosten zijn op kosten van de klant. Uiteraard hopen we dat Giva Wheels u daarna een mooi alternatief kan aanbieden. U bent immers opzoek naar een mooie set. Een schatting van de retourkosten kunt u vinden in artikel 16.1 van onze Algemene voorwaarden.

Maatwerk

Maatwerk bestellingen, hieronder verstaan we velgen met gemonteerde banden, kunnen niet geretourneerd worden. De set is namelijk specifiek voor u en uw auto samengesteld.

Schade? Meld het ons direct!

Hoewel we elke bestelling met uiterste zorg en vakmanschap verpakken en versturen om het u in een ongeschonden staat te bezorgen kan het helaas gebeuren dat in zeer zeldzame gevallen de goederen beschadigd raken tijdens het transport.

Als men u de bestelling aanreikt in een ogenschijnlijk beschadigde doos / verpakking, laat de koerier dan een aantekening maken “beschadigd” voordat u aftekent. Blijkt bij het openen van uw pakket, het product inderdaad beschadigd te zijn, neemt u dan contact met ons op, zodat we de situatie kunnen beoordelen.

Gelieve duidelijke foto’s te nemen van alle items en zichtbare beschadigingen. Dit help ons een claim te starten bij de koeriersdienst. Laat de velgen en banden verder ongeroerd. Dit om eventuele verdere schades te voorkomen.

We voorzien daarna uiteraard voor een spoedige en kosteloze levering van het nieuwe product. Schade als gevolg van een verkeerde montage wordt niet vergoed.

Controleren en passen

Elk voertuig is uniek en zo kan het zijn dat juist uw auto is voorzien van andere remmen of ophanging dan de seriematige. Controleer daarom vooraf of de velgen en banden “vrij lopen” van de carrosserie en het chassis. Pas een velg op de auto voordat een band is gemonteerd.

Lees onze algemene voorwaarden voor al uw vragen over retourneren.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken