WINTER SALE! Tijdelijk GRATIS montage van een complete set (velgen+banden) op uw voertuig. Profiteer nu van dit voordeel!

Betalen

Giva Wheels biedt u diverse mogelijkheden aan betalingsmogelijkheden.

Bankoverschrijving


Eenvoudig, zeker en kostenloos! Na controle van uw bestelling ontvangt u per mail onze bankgegevens. Maakt u het volledige factuurbedrag over en na ontvangst betaling wordt uw bestelling verstuurd. Deze betalingsmethode kan wereldwijd gebruikt worden. Wilt u uw bestelling afhalen dan dient er in alle gevallen een aanbetaling overgemaakt te worden van 10% van het totale aankoopbedrag met een minimum van € 100,-. Deze kunt u ook per bankoverschrijving overmaken. Vermeldt u duidelijk het ordernummer bij uw overschrijving.

Paypal


Eenvoudig, zeker en kostenloos! Gebruik uw PayPal-account om het factuurbedrag over te schrijven. De Payal kopersbescherming biedt uw maximale zekerheid. Na ontvangst betaling wordt uw bestelling verstuurd. Let er op dat we voor deze betaalservice een extra vergoeding van 2,5% van het totaalbedrag in rekening brengen. Deze vergoeding dient Giva Wheels af te staan aan Paypal bij elke transactie.

iDeal


iDeal is een betaalmethode waarmee u n online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Mistercash


Mistercash is een populaire manier van betalen voor Belgische consumenten. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Om gebruik te maken van Mistercash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Pinnen


Pinnen is een snelle, veilige en eenvoudige manier van betalen. Giva Wheels biedt u de mogelijkheid te pinnen bij afhaling van uw set velgen. U heeft eigenlijk altijd gepast geld op zak. Steek de betaalpas in de betaalautomaat. Laat de pas zitten tijdens de betaling.Controleer het bedrag op het display, toets uw 4-cijferige pincode in en druk op OK. Wacht op bevestiging en neem de pas uit de automaat.

Visa/Mastercard


Een Visa kaart staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, is gemakkelijk en betrouwbaar. Uw uitgaven kunt u aan het eind van de maand direct afrekenen of in termijnen terugbetalen. De meeste aankopen met de RaboCard zijn standaard 180 dagen verzekerd met de aankoopverzekering. Giva Wheels biedt u de mogelijkheid om de aankoop af te rekenen met Visa Mastercard bij afhaling.

Voor het betalen met Visa of Mastercard zijn wij genoodzaakt 2% van het totaal bedrag aan kosten te berekenen.

Contante betaling


Giva Wheels biedt u de mogelijkheid contant / cash te betalen bij afhaling van uw set velgen. Uw geld wordt altijd gecontroleerd op echtheid.

Hulp nodig?Bel ons: +31 (0)13 513 00 43Whatsapp+31 (0)6 82 07 26 71 9 Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00! Over GiVa Wheels Contact Werken bij GiVa Wheels Levering en afhalen Hoe te bestellen Betalen Retourneren Montagehandleiding Algemene voorwaarden Privacyverklaring Velgen Velgenconfigurator Velgmerken Fotogalerij Schuifbouten Slotbouten Velgenreiniger Banden Bandenmaten Speed index Load index Datum (DOT) code Bandenspanning Runflat banden Zomerbanden Winterbanden Contact GiVa Wheels B.V.
De Hemeltjes 18
5051 JR Goirle
Nederland
+31 (0)13 513 00 43
info@givawheels.nl
© 2018 GiVa Wheels B.V.