Menu

  • Wegens succes tijdelijk verlengd: GRATIS VERZENDING t.w.v. 55 EURO binnen Nederland en België (m.u.v. De Waddeneilanden) op alle webshopbestellingen.

Selecteer uw voertuig

Geselecteerd voertuig

Onze velgenconfigurator helpt u de juiste velgen voor uw voertuig te vinden.
Staat uw voertuig er niet tussen of heeft u hulp nodig? Neem contact op!

Mini velgen configurator

Op zoek naar de perfecte velg voor uw Mini? Wilt u een velg waarmee u de uitstraling verbetert? Sportief, elegant of tijdloos? Het grootste assortiment velgen van Europa samengevoegd in onze velgenconfigurator met handige filters. Selecteer het model van uw Mini om alle beschikbare velgen voor uw voertuig te zien. Verfijn de selectie vervolgens op inchmaat, kleur of andere kenmerken. Allemaal 100% geschikt en passend voor uw voertuig.

Bestel losse velgen of maak uw bestelling compleet met zomer- of winterbanden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires. Aan huis geleverd of in onze werkplaats op uw voertuig gemonteerd. Geniet van al het moois wat Giva Wheels te bieden heeft. Vind de mooiste velg, wij doen de rest!

Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek onze Mini fotogalerij. Wellicht brengt al dit moois u op ideeën voor uw eigen auto.

Selecteer het model van uw Mini

Staat uw voertuig er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van Giva Wheels

Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 2423 reviews
Goede en eerlijke velgendealer.
Andy Gamiz Serna - Lummen
De specs van de velgen zijn getrouwheidswaar, kleine vergetelheid met bestelling, daarmee het sterretje minder, maar desalniettemin, goede verwerking + snelle levering, top!
Top geregeld
Hans - Den Haag
Goede voorlichting gekregen. De wielen en banden waren gebalanceerd. De sensoren goed afgesteld. Verpakking was in orde. Al met al...een prima ervaring. En tegen een goede prijs.
Goed, snel, professioneel en vriendelijk geholpen.
Patrick Stroot - Tilburg
Na een tijdje gezocht te hebben op internet uiteindelijk bij Giva Wheels mijn velgen met winterbanden gekocht. Fijn en vriendelijk geholpen bij mijn keuze uit de vele velgen die Giva Wheels aanbied. De levering was snel en zo een afspraak gemaakt en alles lag klaar en is het eronder gemonteerd door Giva Wheels..... Gewoon top zoals het moet...!!!
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag Open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken