page: Hoe te bestellen

Hoe te bestellen?

Giva Wheels biedt u een aantal eenvoudige en veilige manieren van het plaatsen van uw bestelling. Als u vragen heeft of vragen voorafgaand aan het plaatsen van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op.

Mocht u meer willen weten over onze efficiente orderverwerking en verzendingdienst voorafgaand aan het plaatsen van uw bestelling gaat u dan eerst naar de rubriek levering en afhaling.

Bestellen via de webshop

We gebruiken de nieuwste beschikbare e-commerce technologie welke u een gemakkelijke en veilige online aankoop garandeert. Elke stap van het bestelproces wordt weergegeven in eenvoudig te volgen actie om ervoor te zorgen dat we de juiste gegevens verkrijgen om uw bestelling snel en accuraat te verwerken en ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk de items geleverd krijgt die u bestelt.

Als u vragen heeft, gedurende het doorlopen van het bestelproces in onze webshop, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons verkoopteam.

  1. Kies uw voertuig
  2. Selecteer een velg
  3. Optioneel, selecteer een band
  4. Ga naar de winkelwagen
  5. Vul uw contactgegevens in
  6. Controleer u bestelling
  7. Kies een betaalmethode
  8. Bevestig en betaal uw bestelling
  9. U ontvangt een orderbevestiging
  10. U wordt op de hoogte gehouden!

Telefonisch bestellen

Giva Wheels heeft een toegewijd verkoopteam dat voortdurend voor u klaar staat gedurende onze openingstijden om telefonische bestellingen op te nemen en vragen te beantwoorden.

Indien u wenst te bestellen via de telefoon, kunt u contact met Giva Wheels opnemen via telefoonnummer +31 (0)13 513 00 43.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!