Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 3282 reviews
Een zeer goede en snelle service aan de beste prijs voor velgen!
Hervé - Dilsen-Stokkem
Een goed en snel contact met GiVa Wheels online gehad. Om vragen te beantwoorden. Een snelle levering van mijn velgen en bijhorende accessoires. Alles goed verpakt met zorg voor de velgen. Kortom een Top Service. Mvg.
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
Geweldig winkelen!
Joris - Aarschot (B)
Velgen kiezen op een duidelijke, makkelijke site. Bijpassende banden worden automatisch voorgesteld. Afhalen na enkele dagen, alles wat nodig is wordt bijgeleverd ( bouten, ringen) en netjes ingeladen. Ben al lang klant en ben steeds goed geholpen voor een eerlijke prijs. Gewoon geweldig winkelen!
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken