Uw bestelling GRATIS thuisbezorgd in Nederland en België! Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, plug-and-play!
Maak een nieuw account aan
Bedrijfsnaam
BTW-nummer
Aanhef
Naam
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Emailadres
Wachtwoord
Terug
Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 2592 reviews
Tevreden!
Sam - Halle
Voor ik bestelde had ik contact opgenomen met Giva wheels en heb snel antwoord gehad op mijn vragen. De levering was wat in vertraging maar is goed toegekomen. Degelijk en stevig verpakt.
Site, service, prijs = TOP !!
Koen Valcke - Jabbeke-België
Ik zocht bij bandencentrales in België naar een passende velgenset voor mijn BMW 630IC, bouwjaar 1/2007, maar een keuze bleek bijna onbestaande. Na wat zoekwerk op internet kwam ik bij Vincent van Givawheels. Een perfecte site die me een enorme keuze velgen opleverde, met een handige link naar de bijpassende banden in alle prijsklassen. De vragen die ik had werden spoedig beantwoord via Whatsapp en al vlug besloot ik te bestellen. Ik koos ervoor om ter plaatse mijn Wolfrace-velgenset te doen monteren: een modern en goed uitgeruste bandencentrale met heel vriendelijk personeel. De prijs die ik betaalde ligt BEDUIDEND lager dan in België, tot wel 650 € verschil, daarvoor kan je al eens omrijden ! Mijn oude velgen werden probleemloos teruggestuurd naar mijn thuisadres. De banden zijn ook nauwkeurig uitgebalanceerd. Een echte aanrader! Ik apprecieer vooral het gebruiksgemak van de Givawheels-site, de vlotte communicatie met Vincent via Whatsapp en de professionaliteit van hun montagewerk.
Super!!!
Jozua Zeegers - Baarn
Goede service als er iets is word je netjes op de hoogte gehouden. Super tevreden met de velgen onder mijn Ford explorer. GIVA zeker een aanrader top! top! top!
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag Open van 09:00 tot 17:00!