Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Vanwege Pinksteren zijn we maandag 20 mei gesloten. Bestellingen worden wel verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Cadillac ATS-V velgen

Klik hier om direct naar het velgenoverzicht te gaan
Bent u op zoek naar de ideale velgen voor uw Cadillac ATS-V 2016-2019 (Coupe)? Bij Giva Wheels hebben we een uitgebreide collectie velgen speciaal voor Cadillac ATS-V, beschikbaar in diverse prijsklassen en omvattend verschillende stijlen, merken en formaten. Met onze handige Velgenfilter vindt u eenvoudig velgen die aansluiten bij uw voorkeuren, zoals de inchmaat, kleur, winterbestendigheid of specifiek passend voor Cadillac-naafkappen.

Giva Wheels biedt u de mogelijkheid om afzonderlijke velgen te kopen of uw aankoop compleet te maken met zomer- of winterbanden, TPMS bandenspanningssensoren en andere accessoires. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling thuis laten bezorgen of door ons te laten monteren in onze werkplaats.
We know what fits!
Alle getoonde velgen zijn gegarandeerd 100% compatibel en passen perfect op uw Cadillac ATS-V 2016-2019 (Coupe).
Velgenfilter
U heeft de mogelijkheid om te filteren op basis van inchmaat, kleur, merk en/of specifieke kenmerken, of een combinatie van deze criteria te gebruiken voor uw selectie.
Inchmaat
Kenmerk(en)
Kleuren
Merk(en)
Resultaten worden geladen...
Hier kunt u een andere pagina selecteren. Zijn het veel pagina's, gebruik dan ons Velgenfilter om het aantal resultaten te verfijnen.
of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 3276 reviews
Nog nooit problemen gehad met Giva-Wheels.
Danny - Heist-op-den-Berg
Ik heb al een 3 tal keer velgen met banden erop gemonteerd, besteld bij Giva en dit is steeds vlotjes verlopen zonder problemen. Eén minpunt deze keer was, dat de loodjes aan de binnenkant van de velg, niet mooi recht in de rand geplakt waren... waardoor sommige loodjes niet goed vast plakten! Ik heb ze dan zelf maar beetje gecorrigeerd... maar dit zou wél een aandachtspunt moeten zijn bij de uitbalancering van de wielen én je hoeft er helemaal geen moeite meer voor te doen om deze loodjes "recht" te plakken! Dan nog één aandachtspunt over de website... Waarom kan je de "bandenmaten" niet zelf aanpassen, als klant, op jullie website? Want de bandenmaten die jullie, bij Giva opgeven, zijn meestal niet conform met wat de autofabrikant voorschrijft!? Het zou voor iedereen veel makkelijker zijn om een bestelling aan te maken, wanneer je "zelf de bandenafmetingen kon ingeven op de website" en zo hoef je niet steeds een mailtje te sturen naar de klantendienst, om voor jou persoonlijk de bandenafmetingen aan te passen! Als jullie deze 2 minpunten nog kunnen verbeteren krijgen jullie van mij 5 sterren!!!
super !!!
Guy - wetteren/belgie
top sevice en ze contacteren u zelf bij enige twijfel om een foto van het voertuig door te mailen om zeker te zijn dat de velgen wel degelijk passen op u wagen en/of je geen breedset wil tegen de zelfde prijs als je dat eventueel iet zitten . zelf al 2 sets gekocht bij Giva en zeer tevreden. Dank u wel Giva wheels
Kennis van zaken, en snelle levering en montage
Guido - Riethoven
Ik twijfelde of een bepaalde velg wel met mijn grote remmen zou passen, volgens GiVa was dat het geval. Na bestellen binnen 2 dagen bericht dat de velgen er waren. Snel een montageafspraak kunnen maken (en daarna wijzigen). Binnen paar dagen mooie nieuwe passende velgen!
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken