Menu

  • Wegens succes onbeperkt verlengd: GRATIS VERZENDING t.w.v. 45 EURO binnen Nederland en België op alle webshopbestellingen.

Raceline Wheels velgen overzicht

In dit overzicht vindt u alle modellen van Raceline Wheels. Wilt u ook weten of velgen van dit merk op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd. Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

De voordelen van Giva Wheels

Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 2217 reviews
Scherp geprijsd, zeker in combinatie met monteren
Remco Heus - Zevenbergen
Velgen met allseason banden bij GiVa besteld voor onder de Mini van m’n zoon en een afspraak gemaakt om ze te laten monteren. Tussen bestellen en montage afspraak zat een week. Velgen met banden waren zeer scherp geprijsd, zeker in combinatie met de montage. En uitlijnen en Roadforce is ook inbegrepen. Ik was dan ook meer dan € 250 goedkoper uit voor exact dezelfde set dan bij andere aanbieders. Binnen 20 minuten was de montage gereed en was de oude set netjes achterin gelegd. Ze hebben er nog even een foto van gemaakt voor op hun website. Ik (en zeker ook mijn zoon) ben zeer tevreden!
Goede configuratie, snelle levering
Edwin - Gouda
Configuratie werkt prima, duidelijke foto en 1:1 hoe ze er in echt uit zien. Snelle levering en dus tevreden.
Goede service
Lilian - Oisterwijk
Super vriendelijk ontvangen, daarna met een medewerker gekeken naar velgen met winterbanden die het beste bij ons pasten. Snelle levering en in alle prijsklassen hebben ze velgen en banden.
Vandaag Open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken