Uw bestelling GRATIS thuisbezorgd in Nederland en België! Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, plug-and-play! Meer dan 75.000 tevreden klanten!
Logo Carlsson

Carlsson velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Carlsson is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Carlsson design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Carlsson velgen.

Alle Carlsson velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Carlsson, variërend van 19 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Carlsson velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Carlsson

Carlsson Fahrzeugtechnik GmbH is een tuning bedrijf opgericht in 1989 door de broers Rolf en Andreas Hartge, en voorheen bekend als Carlsson Autotechnik GmbH. Carlsson is gespecialiseerd in de verfijning van Mercedes-Benz en smart auto's.

Eponiem van het bedrijf was Ingvar Carlsson, de voormalige Mercedes-Benz fabrieksrijder. Carlsson producten, innovaties en technische ontwikkelingen worden gekenmerkt door zijn race-ervaring.

Eind december 2015 werd het bedrijf overgenomen en opereert sindsdien onder de naam "Carlsson Fahrzeugtechnik GmbH".

Voortdurende kwaliteitsverbeteringen door processen en structuren - geleid door methoden, ondersteund door onze medewerkers en leidinggevenden!

Kwaliteit is de basis van alle activiteiten bij Carlsson. Volledig tevreden klanten zijn ons uiteindelijke doel.

Een ander bewijs van onze wereldwijde concurrentiepositie is het behalen van internationale kwaliteitscertificaten en awards.

Carlsson velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Carlsson velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Carlsson velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Carlsson leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Carlsson op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Carlsson velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Carlsson velgen, daarnaast worden Carlsson velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Carlsson velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Carlsson velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Carlsson gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Carlsson optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Carlsson velgen?

Carlsson gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Carlsson op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Carlsson bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Carlsson bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

De voordelen van Giva Wheels

Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 2596 reviews
Très bien service rapide
Thibert Michel - Oreye Belgique
Très bonne entreprise j’ai toujours été bien servi et je suis vraiment très content pour le service et la rapidité J’ai pu même recommander une jante seule parce que j’en avais cassé une J’ai contacté et j’ai reçu une réponse rapide et tout c’est fait en quelques jours
Tevreden!
Sam - Halle
Voor ik bestelde had ik contact opgenomen met Giva wheels en heb snel antwoord gehad op mijn vragen. De levering was wat in vertraging maar is goed toegekomen. Degelijk en stevig verpakt.
Ongelooflijke Service
Steven - Maaseik
Lang over nagedacht om velgen met banden te kopen, kom uit België. Zondagavond besteld en op 5de dag vrijdag geplaatst bij hun op magazijn. Kwam eraan en onmiddellijk kwamen ze mijn velgen plaatsen. Ze hebben het perfect geplaatst, ben er super blij mee. Heb wel 3,5 uur gereden op en af. Maar is vind dit helemaal niet erg want de prijs en de service telt bij mij. Dus ik raad jullie aan want ze hebben echt veel keus van velgen en banden. SUPER doe zo verder....
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag Open van 09:00 tot 17:00!